+36 30 682 3827   |   +36 96 428 062

9024 Győr, Csokonai u. 10.

Közösségi média:

Dentart 30 éves jubileumi logo

A fogtechnikai újdonságok úttörői | Jövő a jelenben...

 

Rólunk

Csoportkép

Cégünk a Dent-Art-Technik Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 30 éves múltra tekint vissza a modern gyógyászati segédeszközök gyártása és kereskedelme területén. A gyógyászati segédeszközök elsősorban fogtechnikai termékek, fogpótlások készítését foglalja magában. A vállalkozást 1992. áprilisában Kónya János fogtechnikus mester alapította azzal a céllal, hogy olyan fogtechnikai labort hozzon létre, mely képes magas színvonalon és teljes körűen kiszolgálni partnereit.

Minőségi alapanyagokból, korszerű, egymásra épülő és egymást kiegészítő technológiával végzett munkával a technikai munkafázisok mindegykét képesek vagyunk teljesíteni. Európai színvonalú gépparkunk, műszereink lehetővé teszik a modern technológiák alkalmazását minden terméktípusnál. Termékpalettánk a kivehető protézisen, fogszabályzáson keresztül, a préskerámián, rögzített pótlásokon át az implantátumgyártásig valamennyi fogtechnikai terméket felölel, kiszolgálva a környező országok megrendelőit is.

„Hiszünk abban, hogy a megfelelő, magasan képzett, hivatástudattal rendelkező szakemberek alkalmazása éppúgy záloga sikerünknek, mint a minőséget biztosító korszerű alapanyagok, valamint a folyamatosan fejlődő technológiák egyidejű használata.”

Tanúsítványaink és díjaink

1998-ban került bevezetésre Magyarországon elsőként a fogtechnikai laborok közül az MSZ EN ISO 9001:1996 rendszerszabvány, amely koordinálta a cég működését. Több sikeres megújító audit után átdolgoztuk minőségügyi rendszerünket az új MSZ EN ISO 9001:2015 rendszerszabvány szerint. Cégünk emellett rendelkezik a MSZ EN ISO 13485:2016 (Orvostechnikai eszközök) szabvány szerinti tanúsítvánnyal is.

Vállalkozásunk egyik fő célja, hogy a folyamatosan növekvő minőségi követelményeknek maximálisan megfeleljünk, ezért az említett kiépített minőségügyi rendszer mellett több termékünk illetve gyártási folyamatunk rendelkezik CE minősítéssel. Ilyen termékeink illetve eljárásaink például a titánháló, a csontblokk, a titán 3D nyomtatás, a kobalt-króm 3D nyomtatás stb.

Büszkék vagyunk rá és örömünkre szolgál, hogy munkánkat a szakma is elismeri. Cégünk az elmúlt években hét termékkel is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A vállalkozás folyamatos fejlődésének és innovatív tevékenységének, valamint új fogtechnikai megoldásainak köszönhetően a hetedik Magyar Termék Nagydíj mellett a szakmai munkánk elismeréseképpen elnyertük a Magyar Termék Nagydíj Gazdaságért Nívódíjat is. 2016-ban Közép-Európa egyik legnagyobb fogászati rendezvényén a Dental World Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás és Konferencián megkaptuk a Hungarian Dental Awards - Az Év Laborja Díjat.

Ezek mellett más számos szakmai elismerések büszke tulajdonosai is vagyunk. Többek között többszörös Földvári Imre Díj, illetve a győri Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár Szakmai Díja is öregbíti hírnevünket. 2018 és 2020 között három alkalommal elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat és 2020-ban az a megtiszteltetés ért minket, hogy Érték és Minőség Vállalkozási Nívódíjat is megkaptunk.

Munkatársaink

Kónya János
Ügyvezető, fogtechnikus mester, okleveles gépészmérnök
Tóth Csilla
Ügyvezető
Lascsik Mónika
Gazdasági vezető
Tóth Andrea
Ügyvezető asszisztens
Szabados Emőke
Marketing koordinátor
Patatics Anita
Ügyvezető asszisztens, HR referens
Takács Fanni
Ügyvezető asszisztens
Bozsányi Lajos
Fogtechnikus, CAD és individuális csontpótlás tervező
Moscoso Conrado Michael
Leplező részlegvezető, fogtechnikus mester
Simon Géza
Vázkészítő részlegvezető, fogtechnikus mester
Kispál Ádám
Fogtechnikus mester, gépészmérnök, munkavédelmi szakmérnök
 
 
DENT-ART-TECHNIK Kft - All rights reserve
Since 1992. Győr, Hungary