+36 30 682 3827   |   +36 96 428 062

9024 Győr, Csokonai u. 10.

Közösségi média:

Dentart 30 éves jubileumi logo

A fogtechnikai újdonságok úttörői | Jövő a jelenben...

 
CAD/CAM

Laborunk büszkesége a Cad Cam rendszer, melyet évek óta alkalmazunk. Magyarországon elsők között rendelkeztünk vele. Lényege, hogy a lenyomat alapján elkészített gipszmintát egy scanner tapogatja le, miután a számítógép az információkat feldolgozta, zárt frézelő térben előre gyártott tömbből computer vezérelt gyémánt frézfejek alakítják ki a vázat, melyet üveg infiltrálás után kerámialeplező anyaggal kapja meg végleges formáját.

Az országban elsők között büszkélkedhettünk a Cad Cam technológiával, s mivel évek óta használjuk számos tapasztalatot szereztünk már. Manapság több labor kínál Cad Cam technológiát, de aki kicsit beleássa magát a témába, láthatja, hogy sokféle rendszert neveznek így a piacon, de nem mind kiforrott. Igazán azt nevezhetjük Cad Cam- nek, ahol a tervezést és a kivitelezést is computer segítségével végezzük.

Az előre megmintázott és így bescannelt technikákat ,, kulcsmásoló” – ként említi a szakmai slang. Mi kezdetektől fogva valódi Cad Cam –et alkalmazunk, mely a computer technika és rendszerünk programjainak állandó fejlődésének köszönhetően egyre inkább felhasználóbarát, mindig modernebb.

 
 
DENT-ART-TECHNIK Kft - All rights reserve
Since 1992. Győr, Hungary